[CAMPANYA] NI TAXES NI BARRERES, ALLIBEREM LA MUNTANYA!

Cada vegada són més els espais naturals de la Serra de Tramuntana i d’arreu de Mallorca que trobam dificultats per poder accedir-hi o practicar activitats esportives en ells. Són molts els camins que tot i declarats públics segueixen tancats i no permet el lliure accés dels excursionistes o senderistes entre d’altres. També trobam que cada vegada són més els espais naturals que has de pagar taxes per accedir-hi i practicar esport, com l’escalada o bicicleta de muntanya, sense rebre cap cosa a canvi.

Per això CIM encetam una nova campanya titulada ‘’Ni barreres ni taxes, alliberem la muntanya!’’, les principals reivindicacions i eixos de la campanya són:

-Obertura dels camins públics i privats tancats.

-Fora taxes per circular per camins o espais naturals públics.

-La natura és de tots i no és un negoci.

-Els espais naturals són propietat col·lectiva de tothom que els estima i valora.

-És dret i deure de tothom conservar i protegir els espais naturals i camins de muntanya.

Les primeres accions per iniciar la campanya consisteixen en tres marxes per camins tancats i/o privatitzats així com d’altres camins o espais que has de pagar taxes per accedir-hi. Les dates i llocs s’aniran fent públiques a mesura que vagui avançant la campanya. És duran a terme accions de desobediència pacífica i d’acció directe per tal d’exigir l’alliberament de la muntanya per a tots aquells que hi circulen i complir les reivindicacions esmentades anteriorment.

CIM oferirà a totes les entitats i organitzacions ecologistes, socials i municipalistes signar el manifest, així com a títol personal. També estem oberts a suggeriments i propostes a través del correu cimmallorca@gmail.com .

LLUITEM PER UNA TERRA LLIURE I VERDA!

Mallorca, maig del 2014. CIM

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *