Concentració ” Salvem ses Fontanelles” (via contrainfo.cat)

Dissabte 1 de febrer, es concentraren prop de mig miler de persones per exigir l’aturada de les obres que s’estan duent a terme a la darrera zona humida de Palma per a fer-hi un centre comercial.

La concentració va ser convocada per laPlataforma Salvem Ses Fontanelles a les 12h allà mateix, per evidenciar l’entrada de les màquines que ja estan fent feina a ple rendiment. La protesta es va produir amb normalitat, recuperant crits com “Qui estima Mallorca, no la destrueix” o cridant-ne de nous com ”Ses Fontanelles, parc natural!”. Es va posar també molt d’èmfasi a les fotografies a una gran pancarta i a la gent que hi havia darrera aguantant lletres per tal de formar el missatge de “Salvem Ses Fontanelles”.

La gent que s’acostà fins al lloc on es feia la concentració es va trobar amb la sorpresa de veure les màquines amb els vidres pintats de verd. No obstant, cap col·lectiu l’ha reivindicada i la Plataforma ha comunicat que no hi té cap vinculació.

Finalment, després d’escoltar el manifest i desconvocar-se la concentració un grup dels assistents varen fer una volta a la zona per a constatar els danys que ja han causat les excavadores removent el sòl, arrebassant tamarells o abocant-hi els residus.

Deixam aquí la crònica en vídeo pujada per la mateixa Plataforma: http://www.youtube.com/watch?v=HOpjyz58aBI

CRÒNICA VIA CONTRAINFO.CAT ( http://contrainfo.cat/temes/ecologia/cronica-concentracio-aturem-ho-salvarem-ses-fontanelles/ )

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *