Quí som?

El Col·lectiu Independentista de Muntanya (CIM) és una entitat dedicada, bàsicament, a la defensa i l’impuls dels valors naturals i culturals del nostra terra, compresa entre Fraga i Maó, Salses i Guardamar. En aquest sentit, el nostre col·lectiu vol esdevenir una eina al servei de totes les persones que estimem la muntanya i l’empram en distintes modalitats: escalada, senderisme, excursionisme,…

Som una entitat sectorial de muntanya i, per tant, ens declaram netament anticapitalistes, ja que entenem l’actual sistema d’explotació com el màxim enemic del nostre territori.

 

ELS NOSTRES OBJECTIUS SÓN:

La preservació del territori, el paisatge i els recursos naturals com a eix imprescindible per a un futur desenvolupament econòmic sostenible dels Països Catalans.

La sensibilització i educació ambiental de la societat sobre els valors naturals del nostre territori i la seva fragilitat. Volem difondre i impulsar models sostenibles de desenvolupament social i econòmic.

La lliure circulació i l’accés de totes les persones al territori. Lluitem, des de la defensa de la nostra terra, a nivell local, per l’alliberament del món, a nivell global. Lluitem, per tant, contra la privatització i/o militarització de qualsevol parcel·la de territori.

Combatem activament l’especulació urbanística. Aquest ha estat i és un dels principals motius de la destrucció dels nostres paratges i del nostre patrimoni.

 

COM TREBALLEM?

Treballem de forma horitzontal. L’assemblea, oberta a tothom i en peu d’igualtat, és el màxim òrgan de decisió del col·lectiu.

Mitjançant campanyes de divulgació, editant material propi o fent-ne extensiu d’altres que considerem d’interès.

Treballem la sensibilització amb sortides guiades de caire cultural, natural i social.

Mitjançant l’activisme i l’acció directa com a forma de denúncia contra les injustícies i la destrucció del medi ambient.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *