[COMUNICAT] Comencen les obres a ses Fontanelles

Avui dia 11 de desembre del 2013 han entrat les màquines a ses Fontanelles per iniciar les obres del centre comercial. El capitalisme ens segueix destruint els nostres espais naturals per engreixar-se les butxaques. No en tenen prou amb tots els hotels a primera línia de palma i també destrueixen la segona línia de l litoral com és l’exemple de ses Fontanelles o el Molinar.

No podem permetre que facin del nostre territori el seu monopoli. Els responsables del centre comercial són bancs com la Caixa o polítics com Biel Company, Miquel Ramis… I la constructora que promou les obres, Melchor Mascaró. Ara més que mai estem en peu de guerra! Atents a les pròximes convocatòries.

Lluitem per una TERRA LLIURE i VERDA!

Fotos

 

verd-05-22

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *